Om oss

Vi har og ønsker alle type kunder, bedrift eller privat, store eller små, alle er akkurat like viktige for oss. Vi garanterer god service og god oppfølging

Kvalitet.
Kort responstid.
Rask levering.
God service.
Oppfølging.

G. Jensen Profil ble etablert høsten 2012. Vi tilbyr alt innen firmaprofilering samt at vi har et eget brand/klesmerke som produseres i Tyrkia.

Vi kan levere alt innen tekstil, fra billig til eksklusivt, med trykk og brodering, klistremerker, visittkort, brosjyrer, konvolutter, plakater og bannere i alle størrelser, rollups, beachflagg, gatebukker, kulepenner, minnepinner, is-skraper, termoser, kaffekrus, kortholdere og alle andre typer giveaways og gaveartikler.

Vi holder til i nye og trivelige lokaler i Sarpsborg sentrum. Dere er velkommen til å besøke vårt Show-rom for en hyggelig prat, og da samtidig få muligheten til å se på en del av de produktene vi har å tilby.

Vi reiser også selvfølgelig ut og besøker dere hvis det passer best.

G. Jensen Profil

Med trygge leverandører og samarbeidspartnere kan vi levere det meste innen firmaprofilering til konkurransedyktige priser.

Expectation

Vår egen kleskolleksjon

Hvorfor velge oss?

Vi har et bredt utvalg av kjente merkevarer til konkurransedyktige priser, samt et eget lager på vår egen kleskolleksjon.

Med gode samarbeidspartnere innen trykk, brodering og gravering kan vi garantere god kvalitet. Vi har kort responstid og rask levering.

Vi har og ønsker alle type kunder, bedrift eller privat, store eller små, alle er akkurat like viktige for oss. Vi garanterer god service og god oppfølging

Geir Jensen

Daglig leder